Utan rötter kan jag inte gro

Vem är Pernilla?

Jag är certifierad samtalsterapeut och beroendeterapeut. Det bästa jag vet är att vägleda och coacha  andra människors till att få förståelse och medvetenhet om sig själva och andra.. Jag tror på att vi alla äger kraft att göra oss fria från negativt tänkande, kännande och andra delar i vårt beteende som hindrar oss från att leva vårt liv fullt ut som fria, glada och lyckliga människor. Min erfarenhet är att när jag fick hjälp med att se mig precis som jag är kunde slappna av. Jag kunde göra mig av med alla föreställningar om hur saker och ting måste vara. 

 

Min känslighet som person har gjort att jag levt i medberoende till alla omkring mig. Vilket gjort att jag inte haft förmågan att leva mitt liv fullt ut, utan varit beroende av andra människors gillande och värdernade av mig själv som person. Mitt värde fanns bara i min prestation. Det gav mig ingen inre trygghet. Jag hade fel fokus och glömde bort vem jag var och ville vara. Jag var tvungen att se hela mig och vad mina blockeringar och sårbarhet gjorde med mina tankar, känslor och handlingar. Att vägledas av andra i min personliga resa har gett mig friheten och tryggheten att kunna ge tillbaka och vägleda andra. Från rädsla till frihet.

 

Jag har under 32 år arbetat med människor och utveckling på olika sätt och drivs av att hitta den fulla potentialen hos de människor jag arbetar med. Jag är helt övertygad om att svaren och lösningen finns inom oss - Jag kan hjälpa dig att ta fram den genom förståelse,förändring och medvetenhet. jag kan vägleda dig att skapa det liv du förtjänar.

 

FÖRSTÅELSE-FÖRÄNDRING-MEDVETENHET 

VÄGEN TILL FRIHET-LUGN-HARMONI

 

 

 

 

Copyright © Pernilla Wik Lindhe. Alla rättigheter reserverade. Producerad av • IN VISION